Poletni oratorij s Carlom Acutisem

Otroke od 5. leta starosti dalje in najstnike do 9. razreda osnovne šole vabimo na poletni oratorij ORIGINALEN.SEM, ki bo v naši župniji od ponedeljka, 23., do vključno petka, 27. avgusta 2021.

Letos bomo raznolike oratorijske aktivnosti povezovali s spoznavanjem blaženega Carla Acutisa (1991-2006). Vsak dan bomo zapeli himno, spoznavali njegovo življenje, se o njem pogovarjali na katehezah in preizkušali ročne spretnosti na različnih ustvarjalnih delavnicah. Oratorijske dneve bomo zaključili s športnimi igrami.
Poleg tega nas čakajo še izlet v neznano, vodne igre, zaključna sveta maša za otroke in starše, animatorji pa pripravljajo tudi nekaj presenečenj.

Prispevek za udeležbo na oratoriju pokriva stroške materiala, izleta in vsakodnevni obrok. Za prvega otroka je 20 €, za vse ostale otroke iz iste družine pa 15 €.
Če bi znesek predstavljal oviro za udeležbo otroka na oratoriju, se brez zadržkov lahko obrnete na g. župnika in se dogovorite glede tega.

Še več informacij (tako za otroke kot za starše) o poteku letošnjega oratorija najdete na 2. strani prijavnice.


PRIJAVNICE za oratorij so na voljo v cerkvi med tiskovinami in na povezavi: prijavnica za poletni oratorij 2021

Izpolnjeno in od staršev podpisano prijavnico lahko pošljete na oratorijski e-poštni naslov: oratorij.ljsentvid@gmail.com ali pa jo oddate v nabiralnik pri vhodu v župnišče ali župniku osebno v času uradnih ur.

Prijavite se lahko do vključno 20. junija 2021. Pohitite in si tako zagotovite udeležbo.


Želite že zdaj izvedeti več o Carlu Acutisu? Preberite na povezavi: https://oratorij.net/zivljenje-carla-acutisa/