Vabilo k ministrantom in otroškemu pevskemu zboru 

Lepega in doživetega bogoslužja ni brez našega dejavnega in zavzetega sodelovanja. Pri tem imajo pomembno vlogo v župniji pevski zbori in ministranti.
Ministrantska srečanja so ob petkih ob 17. uri (pričnemo 17. septembra) v ministrantski sobi.
Srečanja otroškega pevskega zbora (OPZ) so ob četrtkih ob 17. uri v Vidovem domu. Oboje velja v primeru normalnega (ne)epidemiološkega stanja.
Vabljeni tudi novi pevci in novi ministranti.

Liturgični zvezek

Liturgični zvezek je dopolnilo pri katehezi in hkrati pripomoček za skupno družinsko branje (nedeljske) Božje besede. Z njim se lahko v krogu družine temeljiteje pripravimo na nedeljsko sv. mašo. Vse odlomke Božje besede najdete tudi na internetni strani www.hozana.si.

Sveta maša

Sveta maša je zaklad, iz katerega kristjani živimo. K temu zakladu ste vsako nedeljo vsi lepo povabljeni. Naj pri naših mašah, še posebej nedeljskih družinskih ob 8.30, skupaj slavimo in častimo Boga in se kot farno občestvo vse bolj povezujemo.

Mavrično katehetske igre

Z njimi sledimo mesečnim izzivom iz revije Mavrica in se preskušamo v ročnih spretnostih. Srečujemo se vsak drugi petek v mesecu ob 14.30 v Domu sv. Vida (začnemo 1. oktobra). Vabljeni.

Mladinska srečanja

Mladinci in animatorji, prisrčno vabljeni k srečanjem! Še posebej vabljeni dekleta in fantje lanskega 9. razreda.
Prvi, informativni, večer bo v torek, 28. septembra, ob 20. uri v mladinski sobi Doma sv. Vida. Pridite in spoznajte, kako luštno je.

Dom sv. Vida je naš dom

Iskreno se zahvaljujemo vsem zvestim dobrotnikom te naše hiše. Hvala vsem, ki vsako »drugo nedeljo« v mesecu redno darujete za vzdrževanje te pastoralne hiše. Hvala ženam, ki dom čistite, in tudi drugim, ki zanj skrbite. Naj tako ostane še naprej!
Drug drugega vzpodbujajmo tudi k vzdrževanju reda in čistoče v naši skupni hiši. V učilnice prihajamo v copatih in vanje ne prinašamo hrane, pijače, koles, skirojev ipd. Starši, prosimo, da otroke na to večkrat opozorite!
Še vedno velja: »Naš dom je čist dom.«

Prostori v našem Domu:
VIDOVA UČILNICA (desna učilnica v pritličju),
JOŽEFOVA UČILNICA (leva učilnica v pritličju),
GROZDETOVA UČILNICA (učilnica v kleti levo),
MLADINSKA SOBA (učilnica v kleti desno),
KATEHETSKI KABINET (v prvem nadstropju ob dvigalu),
ANIMATORSKI KABINET (v pritličju ob dvigalu),
DVORANA (v prvem nadstropju).