Urnik sv. maš Šentvid:

delavnik 7.30, 18.30, nedelja 6.30, 8.30, 10.00, 19.00

Verouk v družinskem krogu

V teh dneh se je ustavilo vse javno življenje in z njim tudi verouk. V upanju, da se bodo stvari čim prej umirile in veroučenci ne bodo ostali brez verouka, smo se s kateheti dogovorili, da bo verouk v naši župniji do preklica potekal s pomočjo spleta. Tako bomo kateheti v tedenskem stiku z veroučenci in njihovimi starši. V družinskem krogu naj otroci predelajo tekočo snov, uredijo naloge in napišejo predpisane teste. Vsi pa želimo, da čim prej pridemo v Vidov dom in tam dokončamo letošnje šolsko leto.

Morda Vam bo v pomoč pri družinski pastorali in obhajanju krščanske nedelje tudi gradivo, ki je dostopno na spletni strani SKU. Na tej strani bo pred vsako nedeljo objavljeno molitveno bogoslužje za družine in nekaj dodatnega gradiva ob nedeljski Božji besedi ter gradiva, ki bodo podprla redno katehetsko snov – do velike noči v pripravi na praznik, pozneje pa glede na posamezne razrede. Spodaj objavljamo povezave, kjer je dostopno gradivo za katehezo. Našim veroučencem smo ga kateheti že poslali, povabljeni pa tudi drugi, da si ga prenesete in se doma povežete ob družinski katehezi.
Molimo drug za drugega in ostanite zdravi.

župnik

 

Povezave do gradiv za družinsko katehezo:

4. postna nedelja:

  • na strani https://bit.ly/4postna je na voljo celotno gradivo za 4. postno nedeljo (molitveno bogoslužje za družine in dodatno gradivo) in za teden po njej po triletjih.

5. postna nedelja: